HABER - Recep ÇALIŞKAN / Veli BALTACİ

Trendyol 1. Lig’de play-off mücadelesi veren Amedspor, sahadaki mücadelesinin yanı sıra gördüğü kartlarla da dikkat çekiyor. Ligin en fazla kırmızı kart gören takımlarından biri olan Amedspor, son olarak Boluspor karşısında 2 oyuncusunun oyun dışı kalmasıyla bu alandaki istatistiklerini yukarı çekti.

Bolu deplasmanında Adama Traore ve Alberk Koç’un kırmızı kart görmesiyle birlikte Amedspor’un ligdeki toplam kırmızı kart sayısı 5’e yükseldi. Bu durum, Amedspor’u ligin en fazla kırmızı kart gören 3. takımı yaptı.

Ligde şu ana kadar Bandırmaspor 7 kırmızı kartla zirvede yer alırken, Çorum FK 6 kırmızı kartla ikinci sırada bulunuyor. Amedspor ise Manisa FK ve Sakaryaspor ile birlikte 5 kırmızı kart görerek üçüncü sıraya yerleşti. Disiplin sorunları nedeniyle maçlarını eksik tamamlamak zorunda kalan Amedspor, kalan haftalarda bu istatistiği aşağıya çekmek için daha kontrollü bir oyun sergilemek zorunda kalacak.

Muhabir: Recep ÇALIŞKAN /Veli BALTACİ