HABER/Mehmet TÜRK

Sosyal hesaplarından bir sayfalık açıklama yapan Servet Çetin, özellikle "İçimizde hainler var" ifadesinin kamuoyunda yanlış yorumlandığını belirtti.

Çetin, söz konusu açıklamasının büyük Amedspor taraftarına yönelik olmadığını vurgulayarak, bu sözlerin kulübün başarısızlığından medet uman, zarar vermeye çalışan kesimlere yönelik olduğunu ifade etti.

“4 HAFTA SONRA GENİŞ KAPSAMLI AÇIKLAMA YAPACAĞIM”

“Bu takımın gerçek sahibi, büyük Amedspor taraftarıdır. Ben bu camiaya gelmeden önce de bunun bilincindeydim. Asla kendi taraftarımıza bu tarz ifadeleri yakıştırmam” diyen Çetin, açıklamasının çarpıtıldığını ve bu durumun bazı kötü niyetli kişiler tarafından algı oluşturmak için kullanıldığını savundu.

Çetin ayrıca, 4 hafta sonra geniş kapsamlı bir açıklama yapacağını ve sözlerinin hedefinde kimlerin olduğunu ayrıntılı şekilde paylaşacağını ifade etti.

Amedspor’un Play-off hedefi doğrultusunda mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini vurgulayan Çetin, taraftar desteğinin önemine dikkat çekerek, “Unutmayalım ki bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Biz, taraftarımızla birlikte başaracağız” dedi.

Muhabir: Mehmet TÜRK