HABER - Recep ÇALIŞKAN
9.9 rating puanı ile 2 gol ve 1 asistle maçın yıldızı olan Moreno, Keçiörengücü’nün golcüsü Mame Diouf ile birlikte haftanın en iyi oyuncusu oldu.
Amedspor’un Kolombiyalı yıldızı Daniel Moreno, Trendyol 1. Lig’de haftanın oyuncusu ödülünü kazandı. 9.9 rating puanı ile takımına 2 gol ve 1 asistlik katkı sağlayarak maçın en iyi oyuncusu seçilen Moreno, haftanın en iyisi ödülünü Keçiörengücü’nde forma giyen Mame Diouf ile paylaştı.
Moreno, kısa süre önce Amedspor’a katılmasına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekti. 30 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz maçta attığı goller ve yaptığı asistle takımına önemli bir galibiyet kazandırırken, ligin öne çıkan oyuncularından biri olmayı başardı.
Amedspor taraftarları, yeni transferin bu performansını büyük bir memnuniyetle karşılarken, Moreno’nun ilerleyen haftalarda da takım için ne kadar değerli bir oyuncu olacağı merakla bekleniyor.