ÖZEL HABER - Jan BELEK

Diyarbakır Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi'nde sıra dışı uygulamaya geçildi. Hastanenin acil servisinde artık hafta sonları diş çekimleri yapılmıyor.

Uygulamanın, geçtiğimiz ay Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bağlar Semt Polikliniği’nde yaşanan ölüm olayının ardından verildiği öğrenildi.

HAFTA SONLARI UZMAN HEKİM SAYISI AZ

Yeni vakaların önüne geçmek için yapılan bu uygulama ile birlikte artık hafta sonları Diyarbakır Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi acil polikliniğinde diş çekimi yapılmıyor.

Hafta sonu izinleri nedeniyle uzman hekim sayısının az olmasının da bu karar da etkili olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'da Acil Diş Çekimleri Askıya Alındı 2

10 YAŞINDAKİ TOPRAK DİŞ ÇEKİMİ SONRASI VEFAT ETMİŞTİ

20 Mart 2025 tarihinde Diyarbakır'da 10 yaşındaki Toprak Önkol, diş çekiminin ardından hayatını kaybetmiş, İl Sağlık Müdürlüğü de idari soruşturma başlatmıştı.

Muhabir: Jan BELEK