Eren, geçtiğimiz hafta Esra Ezmeci’nin televizyon programında kendisini hedef alan Narin’in babası Arif Güran’a, "İlk ve son cevabım" diyerek yanıt verdi.

Eren, sosyal medyada yapılan tehditleri reddettiğini belirterek, "Bizler Narin’in davası üzerinden çıkar amaçlayan kişiler olmadık ve olmayacağız. Her türlü riski göze alarak, adaletin yerini bulması için süreci takip ediyoruz.

Tehditlere boyun eğmedik" dedi. Ayrıca, ceza infaz kurumlarındaki hak ihlalleri konusunda da görüşlerini paylaştı ve tutukluların farklı illere naklini eleştirdi.

Narin Güran’ın davasında, anne Yüksel Güran, abi Enes Güran ve amca Yüksel Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, Narin’in cansız bedenini saklayan Nevzat Güran 4 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı. Eren, duruşmalarda her türlü hukuki sorumlulukla hareket ettiklerini ve davayı şeffaf bir şekilde takip ettiklerini vurguladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ