ÖZEL HABER /Fuat BULUT
 

Diyarbakır’ın futboldaki güçlü temsilcisi Amedspor’u geçen yıl 2. Lig’de şampiyon yapan Teknik Direktör Mesut Bakkal döneminde en golcü futbolculardan biri Berk İsmail Ünsal’dı. Bie dönem Süper Lig’de Galatasaray ve Antalyaspor’da oynayan Ünsal, Temmuz 2023’te Amedspor’a transfer oldu. Attığı kritik gollerle Amedspor’un TFF 2. Lig Kırmızı Grup’tan Trendyol 1. Lig’e yükselmesinde önemli pay sahibi olan Ünsal, Amedspor formasıyla 34 maçta toplam 19 kez fileleri havalandırarak, en çok gol atan futbolcu unvanını da elde etmişti. 

Whatsapp Image 2025 03 27 At 22.39.00 (2)

BERK İSMAİL ÜNSAL KRİTİK GOLLERE DEVAM EDİYOR

Temmuz 2023’te Amedspor’dan ayrılan Berk İsmail Ünsal, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Serik Belediyespor’da da harikalar yaratmaya devam ediyor. 64 puanla lider olan Serik Belediyespor formasıyla 28 maça çıkan Ünsal, 8 kez fileleri havalandırırken, 1 golün de asistini yaptı.

Amedpsr

BATMAN’I ZİRVEYE ORTAK EDEN İSİM: MERT ÇAPAR

Amedspor’a geçen sezon devre arasında, 17 Ocak 2024 tarihinde transfer olan Mert Çapar, takımın 1. Lig’e yükselmesinde büyük katkı sağladı. 
2022-2023 sezonunda Şanlıurfaspor’u bir üst lige çıkaran Mert Çapar,  Amedspor’a transfer olduktan sonra çıktığı 17 maçta 9 gol attı, 8 asist yaptı. 27 yaşındaki oyuncu, Amedspor’dan ayrıldıktan sonra Batman Petrolspor ile anlaştı. Takımın en çalışkan oyuncusu olan Çapar, kırmızı beyaz formasıyla 25 maçta 9 kez fileleri havalandırdı, 2 golün de asistini yaptı. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Batman Petrolspor 65 puanla 2’nci, 66 puanlı Sarıyespor ise 1’inci sırada yer alıyor.

Muhabir: Fuat BULUT