Ankara ekibinin Manisa'ya mağlubiyet alması ile Kulüp malzemecisi, futbolcular ve Ankara gücü taraftarları gözyaşlarını tutamayarak büyük bir hüsrana uğradı. Teknik Direktör Mesut Bakkal ise istifa etti.
Bakkal yatığı açıklamada, “14-15 tane takımı kümeden kurtardım. Bu maçlar böyle oynanmaz. Kimin oynadığı, neyin oynadığı belli değil. Bu maçları kaybedebilirsiniz veya puan da alamayabilirsiniz ama bu maçlar böyle oynanmaz. Mağlup olabilirsiniz ama bu kadar şahsiyetsiz durulmaz” dedi.
Amedspor’u geçtiğimiz yıl şampiyon yapan ve büyük umutlarla Ankaragücü’nün başına geçen Teknik patron Bakkal, Gençlerbirliği, Pendikspor, Bolu ve Manisaspor maçlarında hocalık yaptı. Bu karşılaşmalarda sadece kendi Boluspor ile berabere kalarak bir puan alabildi.