Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Meclis Başkanvekili ve İmralı Heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder’in Şişli’de bulunan Florence Nightingale Hastanesi’ndeki tedavisi 12’nci gününde sürüyor. Hayati tehlikesi devam eden Önder için hastaneye ziyaretler de sürüyor.

HASTANEYE ZİYARETLER SÜRÜYOR

Gelen ziyaretçileri Önder’in ailesi ile DEM Parti İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan, DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit ve DEM Partili milletvekilleri karşıladı. Gelen ziyaretçiler arasında Amedspor Başkanı Burç Baysal, Başkan Yardımcıları Fadıl Oğurlu ile Selman Ergün, Kulüp Yöneticileri Mehmet Demir, Şefik Demir ve Amedspor eski Başkanı Selahattin Yıldırım, Diyarbakır Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Ticaret Odası üyesi Ercan Taylaman bulundu. Amedspor Başkanı Burç Baysal, üzerinde Sırrı Süreyya Önder’in adının yazılı formayı kardeşi Ali Önder’e takdim etti.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, İbrahim Tatlıses, Dengbej Şakiro’nun kardeşi Tevfik Deniz de gelen ziyaretçiler arasındaydı.

Ziyaretçiler arasında bulunan Uluslararası İşçi Dayanışma Derneği (UİD-DER) temsilcileri, derneğe üye işçilerin Önder’e dayanışmak amaçlı yazdıkları mektubu kardeşi Ali Önder’e teslim etti.

Önder’in doktorlarının yarın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yapması bekleniyor.

Kaynak: MA