İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’na, Kastamonu ve Trabzon’dan sonra Erzincan’da Erzincan Merkez Yaşar Erkan Spor Salonu’nda yapılması istenen programa izin verilmedi.
CHP Erzincan İl Başkanlığı'nın 16 Mart'taki salon talebi üzerine önce salonun uygun olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bugün salonda başka bir program olduğu gerekçesiyle talebi reddettiği belirtildi.
İl Müdürlüğü'nün yayımladığı haftalık çizelgeye göre, Erzincan Merkez Yaşar Erkan Spor Salonu'na 16 Mart’ta saat 13.00, 15.00 ve 20.00'de 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinlikleri kapsamında spor müsabakaları konuldu.
Önceki programa göre, 15 Mart’ta yapılacağı yayınlanan basketbol maçının tarihi, 16 Mart saat 20.00 olarak değiştirildi.
CHP’nin Erzincan Valiliği nezdinde yaptığı girişimlere rağmen salon talebinin karşılanmadığı ve başka bir alternatif arandığı kaydedildi.